Påsklov

Ja, äldsta grabben som går i skolan, har ju det... PÅSKLOV... vilket innebar att ha både lilltroll och stortrollet hemma under dagarna. Vad gör man då? Jo, man försöker aktivera dem så mycket man bara kan. Men det är inte lätt, när de gärna vill bråka och reta varann hela tiden. Men vad är det man säger SYSKONKÄRLEK?! skrattar



Men iaf, så tog vi en dag att åka på lite äventyr, vilket barnen tyckte var riktigt trevligt faktiskt...

Äventyrsparken (om man nu kan kalla den det dock.. hmmm) vid Tonhallen i Sundsvall, blev första utflyktsmålet. En lekpark, där barnen kan klättra, roa sig och verkligen bara släppa loss, medans vi föräldrar kan njuta av solen och bara ta det lugnt.





RIKTIGT UPPSKATTAT AV BARNEN =)

Sen vart det en tur upp på Norraberget, men där var vi inte alls så länge, lovade barnen att vi skulle återkomma dit senare då det var lite varmare och lite mer öppet där. Brukar ju kunna vara en hel del aktiviteter för barn där under sommrarna.

Men eftersom vi då hade varit på norra berget, så var vi ju då tvungen att ta oss en tur till Södra berget oxå. Så då tog vi med oss lite festis, gick ut och njöt lite av utsikten. Tyvärr glömde jag knäppa lite kort på den, men tog iaf ett litet minnes kort.



Annars var det mest utelek som gällde hela påsklovet. Var ju ett otroligt fint väder hela veckan och varmt. Lilltroll och stortroll lärde känna en hel del nya barn på gården, vilket glädjer mig, skönt att de har andra barn att leka med under lov och helger oxå. Inte bara på skolan och dagis....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0