Skulle vilja...

Så mycket som "jag skulle vilja"... som att hinna med och röja upp, så det äntligen känns lite lyxigt här hemma. Skulle vilja börja träna och tänka på mitt mående, skulle vilja färga håret och göra mig lite finare iaf... Skulle vilja ta med barnen på semester och njuta av den, skulle vilja ta en och en och göra nått själv med pojkarna. Hitta på nått som bara de vill.. Skulle vilja ha egentid och bara njuta av att vara med mig själv, skulle vilja unna mig mer tid till min goa sambo, som jag älskar så mycket. Göra nått bara han och jag... en romatisk helg eller nått sånt.

SÅ MÅNGA "JAG SKULLE VILJA"... men så lite tid, ork och pengar till det...
Men samtidigt, varför klaga, när jag har mina barn här hemma, en sambo som jag älskar, goa vänner att umgås med mellan varven och tak över huvudena våra... Vi har det ju ganska bra trots allt och jag älskar att vara MAMMA =)

Nu ska jag iaf fortsätta röja skrattar, försöka se botten/slutet på all röra ;) Innan nästa föråd ska tömmas!!! Ja livet går ibland i cirklar, men å andra sidan så kan cirklar vara bra att leva i för ett litet tag iaf :D

Kram och kärlek till er nu!!!


Tagit tid!

Ja, det har verkligen tagit tid för mig att uppdatera denna blogg... Varit lite mycket just nu och ärligt talat, så har jag aldrig tidigare i mitt liv känt mig så otroligt osocial... VAD ÄR DET MED MIG!? 

Man har som gått och blivit mamma igen, för tredje gången och ska jag vara riktigt uppriktig nu, så är det otroligt kämpigt, tröttsamt och enormt energi krävande till en början. Men helt otroligt fantastiskt oxå!!! Jag bara älskar att hålla lilla Oliver i min famn och mysa med honom, älskar att se hans pappa älska honom och ge honom den kärleken han behöver. Älskar oxå att se mina andra småtroll mysa och vara stolta över sin lillebror. Så inte är det bara energikrävande =)

Men lillfisen, som vi även kallar honom skrattar... har problem med lilla magen =( Stackarn!!! Man lider och får ont med honom och han sover ju så dåligt om nätterna, men det blir ju bättre, trots allt =)
Nu ska jag ta och umgås med familjen igen, men vi får väl se när det dyker upp ett nytt inlägg här igen... Ni får ta det som det kommer ;)

Lillfisen har kommit...

Blev då en kille igen... Thor OLIVER Fredrik heter han och ser ut såhär!!
11 minuter =)

Någon dag bara!


RSS 2.0